А за JTD 16v 140пс какво мислите??
Известие
Collapse
No announcement yet.
147 1,6t.s. или 1,9jtd?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от siii Покажи съобщениеА за JTD 16v 140пс какво мислите??sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеСпоред мен е много добър мотор, с много добра комбинация между икономия и мощностGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеОсобено качен на 156Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеНа 147 е по-добре,там има и версия със 150 коня,за мен лично най-добрия дизелов мотор на Фиат Ауто спаGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщениеброят надписите
аз като имам 10 надписа в колата, означава ли че имам само 6 еърбега????
надписи с има на таблтот, на страничните колоно, на седалките, отзад на задните седалки до стъклото и....къде ли бяха другите???? отивам да ги броя пак!!!Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive
Comment
-
1- на волана
2- таблото пред пасажера
3- тип завеса от ляво (включва де що пише еър бег по тавана в ляво)
4- тип завеса от дясно ( аналогично, но в дясно)
5- от лявата седалка
6- от дясната седалка
Демек повече от 6 няма как да има....Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение1- на волана
2- таблото пред пасажера
3- тип завеса от ляво (включва де що пише еър бег по тавана в ляво)
4- тип завеса от дясно ( аналогично, но в дясно)
5- от лявата седалка
6- от дясната седалка
Демек повече от 6 няма как да има....
Comment
-
Първоначално публикувано от siii Покажи съобщениеАз мисля напролет да Германия да ида и да си избера кола точно с 1.9 джтд 16в, но още не мога да преценя дали да е 147 дали да е стило..sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщениеточно.. пък надписите някои до 12 ги докарватAlfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive
Comment
-
Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщениее хубу де, как може да има толкова надписи, а да няма еърбеци???/ това не е ли подсъдимо??? ебаси подигравката!!!
Надписите показват къде има възглавници, а не колко са!
Какво да кажа, като на Тойота-та имам 9 възглавници, а пише 4sigpic
Comment
-
Братле, само ще ти кажа, че 1.6 е умопомръчаващо-невъобразим куц кон, особено пред чипнoтo JTD с 160/200 кончета и 400/450 Нм въртене под къпака бе браточка....миии неможе и дума да става за сравнение бе майнааа, и думичка даже!!!
Миналата неделя имах възможността да направя съпоставка между 1.6 120 коня и мойта палавница малииииииииииииии,малиииииииииииииииии като и седнах зад волана на тая бензинка и зех да натискам педала малиииииии ми че тооооо нищо, не става бе батенцеееее абсолютно нищооо ти казвам...ебати дръвчето!!!
Забрави бензинките, тотално си ги избий от главата!!!
!!! JTD POWER !!! туй е истинатаLast edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 01:21.
Comment
-
Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщениеБратле, само ще ти кажа, че 1.6 е умопомръчаващо-невъобразим куц кон, особено пред чипнoтo JTD с 160/200 кончета и 400/450 Нм въртене под къпака бе браточка....миии неможе и дума да става за сравнение бе майнааа, и думичка даже!!!
Миналата неделя имах възможността да направя съпоставка между 1.6 120 коня и мойта палавница малииииииииииииии,малиииииииииииииииии като и седнах зад волана на тая бензинка и зех да натискам педала малиииииии ми че тооооо нищо, не става бе батенцеееее абсолютно нищооо ти казвам...ебати дръвчето!!!
Забрави бензинките, тотално си ги избий от главата!!!
!!! JTD POWER !!! туй е истинатаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment